Klassieke Marshmallow-fruitdip – thestayathomechef.com

Klassieke Marshmallow Fruit Dip gebruikt slechts 3 ingrediënten om je een verfrissende dip te geven die bij je favoriete fruit past. We hebben 5 extra smaakopties toegevoegd, zodat je deze publiekslieveling voor elk moment van het jaar kunt aanpassen!

Marshmallow-fruitdip omgeven door fruit.

Wij houden van niets liever dan in de zomer vers fruit snoepen. Alles is perfect in het seizoen en smaakt gewoon zo heerlijk zoet. Soms zijn we op zoek naar die kleine extra kick van iets speciaals bij gewoon fruit, en dat is waar marshmallow-fruitdip om de hoek komt kijken. Het smaakt niet alleen geweldig, het maakt je snack van vers fruit ook een beetje meer vullend om je te krijgen door de dag.

  • Roomkaasvervangingen:

    Er is eigenlijk maar één goede vervanging voor roomkaas in dit recept, en dat is mascarpone. Voel je vrij om dit indien nodig 1: 1 te vervangen.

  • Serveersuggesties voor Marshmallow Fruit Dip:

    Je kunt deze dip serveren met al je favoriete seizoensfruit! Enkele van onze favorieten zijn:

    • sinaasappels
    • druiven
    • ananas
    • aardbeien
    • bosbessen
    • kiwi
  • Smaakopties:

    We hebben met dit recept zoveel smaakopties voorzien, en ze zijn allemaal heerlijk !:

    • Oranje: Meng 2 eetlepels sinaasappelsapconcentraat voor een heldere, citrusachtige smaak.
    • BES: In plaats van gewone roomkaas, gebruik je 8 ons aardbeien- of bosbessenroomkaaspasta.
    • Honing kaneel: Klop 1 theelepel gemalen kaneel en 2 eetlepels honing erdoor.
    • Pompoenkruid: Klop 2 eetlepels pompoenpuree erdoor samen met 1 1/2 theelepel pompoenkruiden OF 1 theelepel kaneel + 1/4 theelepel nootmuskaat + 1/4 theelepel gember + snufje kruidnagel
    • Jello Fruit Dip: Klop 3 ons Jello-poedermengsel erdoor. Leuke smaakopties zijn kers, zwarte kers, mango, limoen, perzik, ananas, groene appel, druif en fruitpunch.
  • Bewaarinstructies:

    Bewaar restjes maximaal 1 week in een luchtdichte verpakking in de koelkast.

Als je van dit recept houdt, ben je misschien geïnteresseerd in deze andere heerlijke zomergeïnspireerde snackrecepten:

Bovenaanzicht van marshmallow fruit dip.
Nutella en Griekse yoghurt fruitdip omgeven door fruit.

Klassieke Marshmallow Fruit Dip gebruikt slechts 3 ingrediënten om je een verfrissende dip te geven die bij je favoriete fruit past. We hebben 5 extra smaakopties toegevoegd, zodat je deze publiekslieveling voor elk moment van het jaar kunt aanpassen!

Voorbereidingstijd 5 minuten

Totale tijd 5 minuten

Ingrediënten

  • 7 ons marshmallow crème
  • 8 ons roomkaas , verzacht
  • 1 theelepel vanille-extract

Instructies

  • Gebruik een handmixer in een grote mengkom om marshmallowcrème, roomkaas en vanille-extract goed te mengen en romig te kloppen, ongeveer 2 tot 3 minuten.

  • Serveer direct met je favoriete fruit of bewaar afgedekt in de koelkast tot 1 week.

  • Populaire fruitsoorten om in te dippen zijn onder meer aardbeien, druiven, ananas, bosbessen, kiwi’s, bananen, frambozen, plakjes mandarijn, meloen en appels.

Opmerkingen

Wil je dingen veranderen? Probeer een van deze leuke smaakwendingen:

  • Oranje: Meng 2 eetlepels sinaasappelsapconcentraat voor een heldere, citrusachtige smaak.
  • BES: In plaats van gewone roomkaas, gebruik je 8 ons aardbeien- of bosbessenroomkaaspasta.
  • Honing kaneel: Klop 1 theelepel gemalen kaneel en 2 eetlepels honing erdoor.
  • Pompoenkruid: Klop 2 eetlepels pompoenpuree erdoor samen met 1 1/2 theelepel pompoenkruiden OF 1 theelepel kaneel + 1/4 theelepel nootmuskaat + 1/4 theelepel gember + snufje kruidnagel
  • Jello Fruit Dip: Klop 3 ons Jello-poedermengsel erdoor. Leuke smaakopties zijn kers, zwarte kers, mango, limoen, perzik, ananas, groene appel, druif en fruitpunch.

Portie: 2eetlepels | Calorieën: 87kcal | Koolhydraten: 11g | Eiwit: 1g | Dik: 5g | Verzadigd vet: 3g | Cholesterol: 16mg | Natrium: 46mg | Kalium: 20mg | Suiker: 8g | Vitamine A: 190IE | Calcium: 14mg | Ijzer: 1mg

CreditSource link

Cornette-Saintcyr
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart