Heavenly 7 Layer Bars – thestayathomechef.com

Heavenly 7 Layer Bars zitten vol met chocola, butterscotch en goedheid. Ze zijn knapperig en zoet en zo gemakkelijk te maken. Je familie zal van ze houden!

7 laagstaven naast een glas melk.

We houden van desserts die een publiek voeden. Als het kan worden gemaakt in een 9 × 13-pan, zijn we er helemaal overheen. Weet je, we zijn het soort gezin dat niet slechts één klein portie dessert wil, we willen de mogelijkheid om seconden terug te gaan zonder een vorkje te vechten met de kinderen over wie het krijgt. 7-laagse repen geven je al die knapperige en chocoladeachtige, kokosnootachtige smaak waar je naar verlangt. Vertrouw ons, het is verslavend goed.

  • Gezouten versus ongezouten boter:

    We raden je ten zeerste aan om gezouten boter te gebruiken in dit recept. Als je ongezouten moet gebruiken, voeg dan 1/4 theelepel zout toe aan je gesmolten boter.

  • Noten:

    We begrijpen dat notenallergieën echt zijn, en zo velen laten noten weg om op veilig te spelen. Pecannoten in dit recept zijn volledig optioneel en kunnen om welke reden dan ook worden weggelaten.

  • Kokosnoot:

    We houden van de toegevoegde textuur en zoetheid die de kokosnoot aan dit recept geeft. Als je niet van kokos houdt, kun je het altijd weglaten.

  • Vervangingen voor Heavenly 7 Layer Bars:

    Maak een pindakaas-draai aan dit recept en vervang pindakaaschips voor de butterscotch-chips en pinda’s voor de pecannoten! Het is geweldig!

  • Serveerinstructies:

    U moet deze repen volledig laten uitharden voordat u ze snijdt en serveert. Laat ze afkoelen in de koelkast of zet ze een paar uur in.

  • Bewaarinstructies:

    Bewaar restjes maximaal 7 dagen in een luchtdichte verpakking of zak met ritssluiting.

Als je van dit recept houdt, ben je misschien geïnteresseerd in deze andere heerlijke dessertrecepten:

7 Layer Bar wordt ondergedompeld in een kopje melk.

Heavenly 7 Layer Bars zitten vol met chocola, butterscotch en goedheid. Ze zijn knapperig en zoet en zo gemakkelijk te maken. Je familie zal van ze houden!

Voorbereidingstijd 10 minuten

Kooktijd 20 minuten

Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

  • 2 bekers gemalen crackerkruimels van Graham
  • 1/2 kop zout boter
  • 1 kop chocoladeschilfers , pure of melkchocolade
  • 1 kop butterscotch chips
  • 1/2 kop Heath toffee stukjes
  • 1 kop gehakte pecannoten of walnoten
  • 1 kop gezoete kokosvlokken
  • 14 ounce kan gezoete gecondenseerde melk

Instructies

  • Smelt boter in een 9 × 13 ovenschaal in de oven op 350 graden tot het bruin en bruisend wordt, haal uit de oven en voeg voorzichtig de graham cracker kruimels toe aan de gesmolten boter en duw de kruimels in de gesmolten boter met een spatel.

  • Strooi de chocoladeschilfers, butterscotch-chips, toffee-stukjes, noten en dan kokos op de korst.

  • Sprenkel de gezoete gecondenseerde melk over alle lagen.

  • Bak 18-22 minuten op 350 graden. Een paar uur volledig laten afkoelen, in plakjes snijden en genieten!

Calorieën: 271kcal | Koolhydraten: 32g | Eiwit: 4g | Dik: 15g | Verzadigd vet: 8g | Trans vet: 1g | Cholesterol: 23mg | Natrium: 146mg | Kalium: 133mg | Vezel: 2g | Suiker: 24g | Vitamine A: 244IE | Vitamine C: 1mg | Calcium: 70mg | Ijzer: 1mg

CreditSource link

Cornette-Saintcyr
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart